a lot of drums

All Ages drumcircle Woerden

3 en 4 oktober 2020 / All Ages Drum-circle Natuurlijk Ritme in Woerden

a lot of drums

Kies iets uit voor de drumcircle

Datum-1: zaterdag 3 oktober 2020, 15.00 – 17.00 uur.
Datum-2: zondag 4 oktober 2020, 15.00 – 17.00 uur.

Beide activiteiten zijn los van elkaar te volgen!

Locatie: Podium Bredius (vh JC Babylon), Van Kempensingel 31, WOERDEN
Voor wie: All Ages! Wij zeggen: voor iedereen van 5 – 105 jaar !!
Prijs : jeugd < 16 jaar € 7,50 – 16 jaar en ouder € 12,50’; inclusief gebruik van instrumenten.
Aanmelden: info@natuurlijkritme.nl of tel. 06-509 47 989 (Rob).

Drummen is ontspanning

Drummen helpt uitstekend tegen eenzame gevoelens. En tegen nog veel meer onprettige gevoelens! Zoals somberheid, verdriet of boosheid. eenzaamheid. De enige manier waarop trommelen werkt, is door in het moment te blijven. Je bent in je drum, of je bent er niet in.
Samen trommelen heeft nog veel meer heilzame effecten!

In een begeleide drumcircle worden de deelnemers op speelse wijze aangemoedigd om in het hier en nu hun eigen ritmes en geluiden te creëren. Zonder de druk om het goed te moeten doen, kan je heerlijk ontspannen in je spel.

Ervaring met drummen niet nodig!

Voor een drumcirkel is ervaring met muziek, trommelen of drummen niet nodig. Trommels zijn een fantastisch gereedschap. Je handen snappen vanzelf hoe ze geluid op kunnen maken. Op het vel, op het hout, met je handen of met stokken: je handen snappen als vanzelf hoe ze geluiden op de drum kunnen maken. En ritme is een universele taal!

Een drumcircle moedigt iedereen aan om op een speelse manier ritme en geluid te maken. Te kijken, luisteren, en communiceren met de groep. De handen kunnen vrij hun gang gaan. De ritmes vinden hun natuurlijke loop.

begeleiding
De begeleiding van de drumcircle is in handen van Rob de Keizer, een ervaren percussie-docent en zanger. Gespecialiseerd in Afrikaanse trommels, zoals djembé, doundouns, bougarabou & bellen. Maar bovenal een inspirerende trommelaar & zanger.

Doe gezellig, en corona-proof mee! I.v.m. het beperkte aantal plaatsen, en het aantal mee te nemen instrumenten, moet je je wel even van tevoren aanmelden!

AANMELDEN:

info@natuurlijkritme.nl of tel. 06-509 47 989 (Rob)

P.S. Instrumenten zijn aanwezig, maar je eigen trommel meenemen mag natuurlijk ook.

Deel dit: