Kaasdrummen de smaak is raak!

 

kaasdrummen

Kaasdrummen

Kom lekker uitwaaien op de boerderij en neem een unieke muzikale ervaring mee naar huis!

Kaasdrummen is een swingende percussieworkshop voor gezelschappen, bedrijven, instellingen en verenigingen.

Kaasdrummen, samen swingende muziek maken!

Stilleven_kaasBij Natuurlijk Ritme mag het !!! In de workshop Kaasdrummen ga je met een groep mensen muziek maken op materialen van de boerderij: kruiwagens, melkbussen, fruitkistjes, veevoedertonnen, enz.
Je gaat ruim een uur actief aan de slag om je de ritmes eigen te maken. Op een ontspannen manier leer je de eenvoudige patronen aan. Het ritme wordt stap voor stap opgebouwd vanuit de verschillende patronen.  De ritmes zijn eenvoudig te spelen, maar vormen samen een swingend geheel.  Zo werken de  deelnemers intensief met elkaar om samen tot een swingend muziekstuk te komen. Van de grote finale wordt ook een geluidsopname gemaakt, die je als herinnering mee naar huis kan krijgt !

Kaasdrummen, de smaak is raak!

Kaas-en-nog-eens_kaasNa afloop heerst altijd grote voldoening: “Wie had ooit gedacht dat we zo snel fantastische muziek konden maken?!” Samen trommelen brengt een levendige sfeer en geeft energie. Kom meedoen en geniet van de energie die het  kaasdrummen u geeft!  Rob de Keizer, de gepassioneerde bedenker van het kaasdrummen, neemt  u mee in de fascinerende wereld van percussie.

KaasDrummen is al mogelijk vanaf € 225,00 (10 personen) en is toegankelijk voor iedereen van 8 tot 88 jaar. En als je denkt geen ritmegevoel te hebben… je zult verrast zijn!

 

Meer weten?
Geef dan hier je mailadres op:

Deel dit: