Polderdrummen, er ritmisch even uit

polderdrummen met percussie instrumenten

Locatie-workshop | Kom lekker uitwaaien op de boerderij en neem een unieke muzikale ervaring mee naar huis! / Uitwaaien op de boerderij en een unieke muzikale ervaring mee naar huis nemen!

Polderdrummen: is een swingende percussieworkshop voor gezelschappen, bedrijven, verenigingen en instellingen.

 

Polderdrummen, samen swingend, musiceren

polderdrummen op melkbusTrommelen met stokken op alles wat los en vast zit, wie wil dat nou niet? Bij Natuurlijk Ritme mag het !!! In de workshop Polderdrummen ga je met een groep muziek maken op fruitkistjes, veevoedertonnen, kruiwagens, melkbussen, enz.

Ruim een uur ga je actief aan de slag om je de ritmes eigen te maken. Op een ontspannen manier leer je de eenvoudige ritmepatronen aan. Het ritme wordt stap voor stap opgebouwd vanuit verschillende patronen, die door subgroepjes worden gespeeld. De patronen zijn eenvoudig te spelen, maar vormen samen een swingend geheel.  Zo werken de  deelnemers intensief met elkaar samen om tot een swingend muziekstuk te komen. Van de grote finale wordt bovendien een geluidsopname gemaakt, die je als herinnering mee naar huis krijgt!

 

Polderdrummen, iedereen heeft ritme

Na afloop heerst altijd grote voldoening: “Wie had ooit gedacht dat we zo snel fantastische muziek konden maken!” Samen trommelen brengt een levendige sfeer en geeft energie. Kom meedoen en geniet van de energie die het trommelspelen u geeft! Gepassioneerde docenten U mee in de fascinerende wereld van percussie.

Polderdrummen is toegankelijk voor iedereen van 8 tot 88 jaar. En als je denkt geen ritmegevoel te hebben… je zult verrast zijn!

 

Meer weten?
Geef dan hier je mailadres op:

Deel dit: