Reparaties, advies en aanschaf

U kunt bij ons terecht voor reparaties aan al uw trommels en percussie-instrumenten. Het vervangen van (gescheurde of verouderde) trommelvellen is dagelijks werk. Dankzij onze 25 jaar ervaring duren reparaties gemiddeld maximaal 3 weken.

Met welke trommels kunt u terecht?

Djembé, Conga, Bongo, Tabla, Dawul, Tapan, Doundouns, Framedrum, Drakenboottrommel, Apinti, Darbuka, Kawana, Sjamaandrum, Landsknechttrommels zijn voor ons vertrouwde reparatie-drums. Ook voor andersoortige trommels mag u ons altijd raadplegen. </p>

Wat voor vellen zijn er ?

Geiten-, kalfs-, koe- en paardenvel zijn de meest voorkomende. Leverbaar in behaarde, onthaarde of chemisch onthaarde vorm. </p>

Wat kost een reparatie?

Reparaties zijn meestal maatwerk. Prijs op aanvraag / in overleg dus. Voordat de reparatie start, wordt altijd een richtprijs afgesproken.
Prijsvoorbeeld voor het vervangen van een gescheurd djembé-vel (in de praktijk de meest voorkomende reparatie): € 87,75 Die prijs is inclusief vel, arbeid, in de olie zetten van de ketel en speelklaar afspannen. Incl. 21% BTW. Exclusief eventuele verzendservice.

Bijkomende reparatie-werkzaamheden

Het vervangen van spantouw, ringen, lusjes aan de ringen zijn bij veel voorkomende extra reparaties (meerprijs). Overige werkzaamheden zijn het afronden van scherpe houtranden, lijmen van scheuren maken van nieuwe sierstof op de ringen.

Advies en Aanschaf

Onze docenten en workshopleiders adviseren u graag over de aanschaf van een geschikt instrument. Nieuwprijzen voor een kwalitatief goede djembé liggen in Nederland momenteel rond de € 350,–. In andere West-Europese landen liggen de prijzen al snel (een stuk) hoger.

Dramé djembé

Deel dit:

Laat een reactie achter