Bewust Ritme in 100 minuten

Maak kennis met een levendige stijl: passie, plezier en soepele kracht.

In deze introductie-workshop komt een gevarieerde groep mensen bij elkaar, die in anderhalf uur gaan ervaren, wat ritme met je kan doen.

Workshop | Aan de hand van traditionele Afrikaanse ritmes, die live door de trainer worden gespeeld, maak je kennis met de energie die er van uit gaat. Samen met de anderen ervaar je de inspiratie van trommelspel en zang. Je wordt je bewust van de sociale aspecten die voortvloeien uit ritmeverschillen tussen mensen. Tot slot maak je kennis met het thema Natuurlijk Ritme.

Resultaten
Resultaten die u van de training kunt verwachten zijn:

  • besef van wat ritme met je doet
  • het ervaren van de energie die Afrikaans trommelspel je geeft
  • bewustwording van de rol die ritme speelt in sociale processen
  • kennismaking met het fenomeen Natuurlijk Ritme.

introductie natuurlijkritmeAanpak
Door actief te trommelen en luisteren maak je kennis met traditionele ritmes uit de West-Afrikaanse cultuur. Je ondergaat de inspiratie van trommelspel en zang. Je oefent basis-slagtechnieken en leert een eenvoudig ritme spelen. Je ervaart hoe het je lukt het ritme over te nemen en weer over te geven aan een ander. Je maakt kennis met het thema Natuurlijk Ritme.

Voor wie?
De introductieworkshop “Natuurlijk Ritme” is geschikt voor iedereen, van 8 tot 88.

Praktische zaken
Deze introductie-workshop wordt in de praktijk vaak opgenomen als onderdeel van een meeromvattend programma, dat er verschillend kan uitzien. Mogelijkheden en kosten in overleg. Bel 0348-46 06 36 of vul onderstaand formulier in.


Meer info

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.

U heeft ons gevonden via:

 

Deel dit: