Anti-Stress Programma

stress heeft vele gedaantes

In lekker ritme gezonder leven

Een gezonde leefstijl, het is makkelijker gezegd dan gedaan! Gezonde voeding, meer bewegen, horen er natuurlijk bij. Maar wist u dat één van de belangrijkste sleutels bij ritme ligt?

Bewust aanbrengen van ritme in je leven, is één van de slimste stappen die je kan zetten! Wij helpen u graag op weg naar een stressvrij leven.

In Nederland lijden meer dan 2 miljoen mensen aan chronische stress en burn-out. Met als gevolg steeds terugkerende klachten, zoals depressiviteit en vermoeidheid. Het zorgt voor een onnodig hoog verzuim en almaar oplopende ziektekosten. Werkgevers en medewerkers raken steeds meer doordrongen van dit probleem.

Oplossingen die werken zijn dringend gewenst! Dat vraagt om kennis van zaken. Duurzame veranderingen leveren de beste resultaten, een betere gezondheid en forse besparingen. Daarvoor zijn creatieve en radicale interventies nodig.

 

Percussiemuziek als effectieve tool
Training en coaching kunnen die interventies geven. Internationaal wetenschappelijk onderzoek toont aan dat percussiemuziek daarbij extra heilzaam werkt. Door zelf percussie te beoefenen, ervaar je direct fysiek wat ritme voor je doet. En dringt het door, hoe belangrijk dat is voor je gezondheid.

Het is onze ervaring, dat mensen na een ritmetraining verder zelf, of met behulp van coaching, actief aan de slag gaan om gezonder ritme in hun leven en werk te realiseren.

Kies uit één van de producten of neem contact op voor meer informatie!

 

Ontdek welk ritme gezond is voor jou. Verander van leefstijl en reken af met stress en burn-out.

Deel dit: