Ritmisch Ondernemen

Toepassing van ritme verbetert effectiviteit in ondernemerschap.

ritmisch_ondernemen a3 daagse managementtraining | In deze uitdagende training staat behalve de ontdekking van je Persoonlijk Natuurlijk Ritme, vooral centraal hoe je daar effectief gebruik van kunt maken in je ondernemerschap.

De training vindt plaats in een inspirerend oer-Hollands landschap.

Resultaten
Resultaten die u van de training Ritmisch Ondernemen kunt verwachten zijn:

  • Bewustwording en verankering van je Persoonlijk Natuurlijk Ritme.
  • Het kunnen onderscheiden van de drie hoofdposities van het ondernemen.
  • Inzicht in de verschillende ritmiek van de drie ondernemersposities.
  • Het kunnen matchen van jouw Persoonlijk Natuurlijk Ritme met je omgeving.
  • Een grotere kans op succes door meer je zelf te kunnen zijn.

De training
Door middel van muziek & beweging verkennen we de individuele ritmes van het hart. We bestuderen en spelen met de ritmes die behoren bij de posities van de ondernemer als regelaar, uitvoerder en strateeg. Via werkopdrachten en groeps-gesprek verkennen we de complexiteiten die de omgeving veroorzaakt. We oefenen met het afstemmen tussen de omgevingsritmes en het Persoonlijk Natuurlijk Ritme en met hands-on / hands-off technieken. Gekeken wordt op welke fronten eigen houding en gedrag in ritmisch opzicht kunnen worden versterkt.

Het doel van de training is een innovatief gereedschap in handen te krijgen om de eigen ondernemersarbeid zò te herontwerpen, dat er meer respect ontstaat voor het persoonlijk natuurlijk ritme. Een re-design van de bedrijfsvoering kan daar een vruchtbaar gevolg van zijn.

Als hulpmiddel voor het vinden van de persoonlijke ritmes spelen de trainers ritmes uit oeroude Afrikaanse tradities en worden de deelnemers ingewijd in het experimenteren met djembés en bastrommels. U zult zich verbazen hoe gemakkelijk u door de tamtams in lagen van het onderbewuste komt, waar wijsheid, frustratie én verlangen naast elkaar liggen opgeslagen. De drums bieden u zo een verrijkende ingang om tot persoonlijke ontwikkeling te komen.
Voor wie?

De training Ritmisch Ondernemen is bij uitstek geschikt voor ondernemers en managers die het juiste ritme en een goede balans zoeken.


Meer info

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.

U heeft ons gevonden via:

Deel dit:

Laat een reactie achter