kaasdrummen

KaasDrummen noviteit in het Groene Hart

Woerden, 22 juli 2015 – Zaterdag jl. beleefde Woerden een echte primeur op haar Kaaszomermarkt: KaasDrummen©. Enthousiast aangemoedigd door de omroeper kwamen er tegen 12.00 uur zo’n 15 volwassenen en kinderen af op deze nieuwe vinding van Rob de Keizer. In een korte promotieworkshop werden de enthousiaste deelnemers met eenvoudige ritmes ingewijd in de diverse kaasinstrumenten -zoals plastic emmers, kaasvat, témus, melkbussen, dummiekazen, etc.

Na een klein half uurtje stond er een swingend geheel, bestaande uit wel 5 verschillende klankgoepen. Het publiek, maar zeker ook de de deelnemers waren verbaasd over hoe snel je met deze bijzondere middelen samen geweldige percussiemuziek kan maken.

Een kwartier voor aanvang van de tweede gratis workshop waren alle plaatsen al bezet, en begon het feest opnieuw 😀 . Ook deze tweede groep lukte het om in een goede twintig minuten tot een swingende finale te komen. Voor ons was het heerlijk om het enthousiasme op de gezichten van de deelnemers te zien. En de blije verwondering bij het publiek!

Groep op rug gezien

Deel dit: