Open Dag djembé-lessen

Open Dagen djembé-lessen op 27 en 28 augustus

Op zaterdag 27 augustus 2022 is er een open dag voor de djembé-lessen op de locatie Wijkgebouw Van Noord in Gouda. De leerlingen van de djembé-groep verzorgen een optreden. Verder kun je gratis meedoen aan introductie-workshops Djembé. Als je het leuk vindt, kun je je dan ook meteen opgeven voor de wekelijkse lesgroep. Naast de djembé-lessen worden ook de andere activiteiten die in dit wijkgebouw plaatsvinden gepresenteerd. Tijden open dag: 11.00 – 16.00 , adres: Lekkenburg 1, Gouda.

Djembe-leslocatie Van Noord, Gouda

Op zondag 28 augustus 2022 is er een open dag voor de djembé-lessen op de locatie Theater Pantalone in IJsselstein. Je kunt gratis meedoen aan introductie-workshops Djembé. Als je het leuk vindt, kun je je dan ook meteen opgeven voor de wekelijkse lesgroep. Naast de djembé-lessen worden ook de andere activiteiten die in het theater plaatsvinden gepresenteerd. Tijden open dag: 11.00 – 16.00 , adres: Linneausweg 5, IJsselstein.

Theater Pantalone

Wil je graag meedoen met de wekelijkse djembé-les, maar heb je geen tijd om naar de open dagen te komen, vul dan het contactformulier in! Je krijgt dan z.s.m. een bericht van ons terug!

Deel dit: