Benefietworkshop djembé voor Wil

Benefietworkshop djembé voor Wil

benefiet_wil

Chronisch zieke Wil (60) een dag in het zonnetje!

Wil werd op zaterdag 2 februari blij verrast door het Oppepper4all-team. Omdat zij al lange tijd door veel zorgen wordt “geleefd” en zelf altijd voor iedereen klaar staat, werd het hoog tijd haar eens in het zonnetje te zetten.

Allereerst kwam er een VIP-taxi voorrijden om haar naar schoonheidssalon De Beautiek in Woerden te brengen. Twee uur later kwam ze stralend weer thuis, ontvangen door de hele familie met een prachtig boeket kleurrijke rozen!

Swingende workshop in gewelven van Kasteel
Daarna in optocht naar kasteel Woerden, ontvangst met koffie en lekkers, gevolgd door een spetterende workshop Djembé in de gewelven van het kasteel. Tien djembé’s droegen zorg voor een oorverdovende gezelligheid; eerst voor de volwassenen, daarna met vriendelijke liedjes erbij voor de kinderen.

Al gauw was het na vieren: borreltijd. In het restaurant van het kasteel werd een heerlijke fles champagne opengetrokken. Aansluitend een luxe 3-gangendiner om de dag compleet te maken. “Het is echt geweldig, ik voel me enorm verwend”, aldus Wil van Wijk. En dat was het ook: een echte Oppepper voor deze bijzondere vrouw en familie uit Woerden.

Een paar dagen later is zij nog steeds vol emoties en vervuld van deze mooie dag.

Dankzij de medewerking van Kasteel Woerden, taxibedrijf Van Vulpen, beautysalon De Beautiek, bloemist Cees Pels, slijterij Le Petit Paradis en Natuurlijk Ritme o.l.v. Rob de Keizer kon stichting Oppepper4all deze wens voor Wil in vervulling laten gaan.

Wensstichting Oppepper4all vervult ultieme wensen van kinderen en ouderen met een chronische aandoening in Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Voor meer informatie zie ook hun site.

Deel dit: