Djembe-activiteiten tijdens corona

Corona-activiteiten

Woerden, 27 maart 2020 – Door de veiligheidseisen en overheidsmaatregelen liggen alle live groepsaktiviteiten voorlopig stil. Dat is voor iedereen lastig en aanpassen! Juist in deze tijd is het extra van belang om ook actief te blijven. En te zorgen voor inspiratie. Bezig zijn met West-Afrikaanse muziek is al snel ook fysieke activiteit. Velen worden er blij van! En speciaal voor jou hebben wij een paar mooie nieuwe aanbiedingen bedacht, die je allemaal in je eigen huis, online kunt doen. Spreekt één van de onderstaande activiteiten je aan? Stuur dan een mailtje of vul het contact formulier in.

Djembé-les online

Home_studio percussie

Online djembe-lessen en meer

De plek waar normaal alle lessen worden voorbereid en waar nieuwe eigen muziek wordt gecreëerd, is nu omgebouwd tot de online-les studio. Pretty cool, zoals je kunt zien. En het werkt prima! Voor € 17,50 krijg je een half uur privé-les, en houdt je je ritmes bij. Of werk je aan lekkere solo-frases of breaks.

Bougarabou online

Zoek je meer uitdaging, en wil je wel wat nieuws leren? Dan is er nu de unieke mogelijkheid om bougarabou te leren spelen! Bougara-wat? Ja,je leest het goed: bou-ga-ra-bou! Met dit fantastische instrument uit Gambia, leer hoe je in je eentje over 4 verschillend gestemde handtrommels kunt spelen. Met deze Afrikaanse voorloper van de conga-set kun je je prima een hele avond in je eentje vermaken! Zin in? Wacht dan geen moment, want het aantal bougarabou-sets is beperkt. Je betaalt wat huur voor het instrument (dat we bij je komen langs brengen) en uiteraard lesgeld. Zie hier alvast wat inspiratie:

Doundounsaba !

Speel je graag doun-partijen, met stokken, dan is er nu de mogelijkheid om je bekende Afrikaanse ritmes in je eentje op 3 doundouns te leren spelen! Balletstyle dus, of -in vakjargon- doundounsaba! Wij zetten een kenkeni, sangban en doundounba bij je neer, en een setje dikke stokken. De lessen gaan online, en je kunt heerlijk oefenen!

Doundounsaba

Doundounaba

Djembé met zang

Ken je al wat van de typisch West-Afrikaanse liedjes, en wil je die graag leren combineren met je djembé? Dan is dit je uitgelezen kans! We stellen je de teksten en melodieën beschikbaar, en helpen je via online-les om je trommelspel en zang te combineren!

Je ziet: er valt genoeg online te doen en te leren! Spreekt één van de activiteiten je aan? Stuur dan een mailtje naar rob@natuurlijkritme.nl of vul een contact formulier in.

Deel dit: