Drumcircle 21 juni Alphen a/d Rijn

Drumcircle 21 juni Alphen a/d Rijn

Alphen a/d Rijn, zaterdag 21 dag 2014 –  Locatie:  UMAI, Prinses Marijkestraat 20, Alphen van van 19.30 – 22.00 uur. Entree € 12,50 inclusief gebruik instrumenten en koffie/thee. Aanmelden via mail: info@natuurlijkritme.nl

In een gefaciliteerde of begeleide drumcircle gaat het om “leren-zonder-leren”.  De deelnemers worden op speelse wijze aangemoedigd om in-het-moment  (hier en nu) hun eigen ritmes en geluiden te creëren.  Zonder de druk om het goed te moeten doen, kan men ontspannen.

Ervaring met muziek, trommelen of drummen is voor een drumcirkel niet nodig. 

Trommels  zijn een fantastisch gereedschap. Ritme is een universele taal. Jong of oud; ritme is iets wat we allemaal hebben. Een drumcircle moedigt iedereen aan om stressvrij en op een speelse manier ritme en geluid te maken. Te kijken, luisteren, en communiceren  met de groep.  Zonder de druk om het goed te moeten doen, kan men ontspannen.  De handen kunnen vrij hun gang gaan. De ritmes vinden hun natuurlijke loop.

De begeleiding van de drumcircle is in handen van Rob, een ervaren percussionist en zanger. Gespecialiseerd in o.a. Djembe, Doundouns, Bougarabou & bellen ( Afrika), zang (India & Jamaica). Maar bovenal een “natuurlijk inspirerend” drummer & zanger.

Instrumenten zijn aanwezig – eigen instrument meenemen mag uiteraard ook.  

Aanmelden: info@natuurlijkritme.nl of tel. 06-509 47 989 (Rob).

Deel dit: