Ouder-kind Djembé

Ouder-kind Djembé

Een korte lessenserie, waarin een kind met een ouder, samen met andere ouder-kind-duo’s komen drummen op Afrikaanse trommels, gemaakt van natuurlijke materialen.

Kom samen djembé spelen!

Een leuke activiteit, die je samen met je kind kunt doen? Waar je lekker actief bezig bent, en allebei blij van thuis komt? Zoek niet verder! Kom ouder-kind-drummen bij Natuurlijk Ritme! In 5 weken leer je samen met andere ouder-kind-duo’s de basis van het djembé spelen. Voor jou als ouder werkt het drummen activerend èn ontspannend tegelijk. En dat wil je in je weekend! Voor je kind is drummen op de djembé goed voor de motorische ontwikkeling èn voor de focus en concentratie. “Mindfull drumming”, that’s what it’s all about baby!

• Wat ga je leren?

Basistechniek djembé en eenvoudige beginnersritmes. Je zult merken, dat je al snel “een liedje” kunt trommelen. De djembé staat bekend als een toegankelijk instrument voor beginners. Heb je al een beetje ritmegevoel, dan komt dat natuurlijk handig van pas! Heb je nog geen ritme-gevoel, dan we je dat leren.

• Wie is de docent?

Rob de Keizer de Ritme-Coach is een ervaren djembé-docent, die je leert om swingende ritmes èn warme klanken uit dit mooie slaginstrument te halen. Ook helpt hij mensen en organisaties bij het terugvinden van hun natuurlijk ritme. En dat toe te passen in hun leven en in werkprocessen.

• Wat, waar, hoeveel?

Vijf lessen van een uur en een kwartier, op zaterdag van 11.00 – 12.15 uur.
Data: 20 en 27 januari, 3, 10 en 24 februari.
Locatie: Wijkgebouw VanNoord, Lekkenburg 1, GOUDA.

Opgeven in duo’s van een ouder met een kind tussen de 7 en 17 jaar.
Kosten: € 149,50 per duo voor 5 lesweken.

• Is je interesse gewekt?

Meld je dan aan via dit contactformulier!

Of stuur een email met je gegevens naar info@natuurlijkritme.nl

Deel dit: