Swingend Zingen met kerst

Swingend zingen

Swingend Zingen met kerst bij Natuurlijk Ritme


Zing eens een ander liedje in de Kerstvakantie!

Kom een middagje zingen op swingende ritmes. Ervaar de schoonheid van nieuwe liederen tijdens de workshop ‘Swingend Zingen in de kerstvakantie’ bij Natuurlijk Ritme. Een workshop bestaat uit 2 ½ uur les en een korte koffie/thee pauze.
</p>

Swingend Zingen

Na opwarmend klappen en stampen, leren we de ritmes en melodieën aan. Dat gaat simpelweg door voorzang en herhalen. Ook als je nog nooit hebt gezongen, is de stem een heerlijk instrument. De workshop is dus geschikt voor zowel beginnende- als ervaren zangers.

Heb je wèl zang-ervaring, dan oefen je de partijen van de meerstemmige stukken, die we met elkaar laten swingen! Met een beetje geluk begeleid door live bespeelde trommels!

Niet toonvast? Geen probleem! Nog meer dan om zuiverheid, draait het bij Afrikaanse samenzang om enthousiasme, spontaniteit en energie. Het  gaat over pure levenslust! Doe mee en geniet van zielsbetoverende stukken waar de energie vanaf spat!

In overleg met u wordt een passende datum en een passende zaal in de omgeving van Woerden of Gouda gekozen. De kosten voor de workshop Swingend Zingen in de Kerstvakantie zijn € 19,50 p.p.

Interesse? Vul het formulier in of bel direct 06-509 47 989.

Deel dit: