djembé-lesgroep Linschoten gevorderd

Wekelijkse djembé-lessen regio Gouda en Woerden

Kom gezellig meedoen met wekelijkse djembé-lessen!

Er zijn djembé-lessen voor beginners, half-gevorderden en gevorderden. De djembé staat bekend als een toegankelijk instrument. Ook als beginner kun je al snel “een liedje” trommelen.

Docent Rob de Keizer heeft meer dan 30 jaar ervaring met het bespelen van Afrikaanse drums, het leiden van percussie- en reggaegroepen. En belangrijker: Rob is een heldere en inspirerende docent.

Actieve lesgroepen

Dinsdagochtend: Linschoten, 10.00 – 11.15 uur. Beginners.

Dinsdagavond: Linschoten, 19.30 – 21.00 uur. Gevorderd.

Donderdagavond: Gouda, 19.30 – 20.45 uur. Half-gevorderd.

Donderdagavond: Gouda, 20.45 – 22.00 uur. Beginners.

Staat er geen passend dagdeel voor je bij? Bij voldoende aanmeldingen, kunnen we een nieuw groepje starten!

Meldt je bij interesse altijd even aan!

De lessen zijn doorlopend. De betaling gaat per blok van 10 lessen. Daarna weet je wel of je het leuk genoeg vindt, om er mee door te gaan. De les duurt steeds 1¼ uur. De groepjes zijn meestal klein. Daardoor is individuele aandacht gegarandeerd en leer je dus goed spelen!

Als je je meldt, kijken we of je direct in een groepje kan instromen; je wilt immers zo snel mogelijk leren spelen?!  Lukt dit niet, dan is er altijd op 4 vaste momenten in het jaar gelegenheid met de groepslessen te starten: na de zomervakantie, na de herfstvakantie, na de voorjaarsvakantie en na de meivakantie. Ook kunnen we je desgewenst “klaarstomen” voor een groepje d.m.v. enkele privélessen.

Check de pagina muzieklessen voor meer info.

 

Deel dit: