Djembe-mute

De Djembe-Mute dempt je djembé-geluid!

Je wilt thuis wel eens op je djembé spelen. Of online-les kunnen volgen. Zeker nu we allemaal “locked-up” zitten, door het Corona-virus. Maar zijn je buren daar blij mee? Natuurlijk, je kunt gaan rommelen met handdoeken, djembé-topcovers etc. Maar jouw ervaring daarmee is waarschijnlijk dezelfde als de onze: òf je verliest al je geluid, òf je verlies het gevoel van je handen op het vel. We hebben het allemaal wel eens geprobeerd, maar het is het allemaal niet.

Djembe-Mute

Met 30 jaar ervaring in djembe-materialen èn djembé spelen, hebben wij de oplossing voor je gemaakt: de Djembe-Mute!
De Djembe-Mute is een traploos instelbare dop, die onderaan de voet van de djembé wordt bevestigd. Al naar gelang het tijdstip waarop je speelt, kun je de dop mer of minder open zetten. Overdag speel je misschien graag met een hoorbare bas, maar wel enigszins gedempt voor de buren. ’s Avonds zullen je het basgeluid waarschijnlijk meer willen dempen. Het goede nieuws is: Dat kan allemaal met de Djembe-Mute. Want ook wij hebben buren ….

djembe mute by Natuurlijk Ritme

djembe mute by Natuurlijk Ritme

djembe mute attached

djembe mute by Natuurlijk Ritme

Introductie-Aanbieding

Speciaal voor leerlingen hebben wij een tijdelijke introductie-aanbieding: voor € 25,00 krijg je je eigen handgemaakte Djembe-Mute persoonlijk afgeleverd! De prijs in de winkel/webshop zal minimaal op € 35,00 komen. Je krijgt dus tijdelijk 30% korting!! Het enige dat we daarvoor van je vragen, is een review over je tevredenheid met dit nieuwe product, die we ook online mogen gebruiken. Gewoon je eerlijke mening over de functionaliteit en het gebruiksgemak de Djembe-Mute. Let op! Deze aanbieding geldt voor de eerste 10 bestellers!

Hoe bestellen?

Stuur een berichtje via het algemene contactformulier op deze site, en vermeld: “bestelling djembe-mute” + de diamater van de onderkant van je djembé!
Wij hopen dat we jullie net zo blij kunnen maken met de Djembe-Mute als we onszelf (en onze buren 😉 )hebben gedaan!

Deel dit: