Groepslessen op de diverse locaties

De maatschappelijke verruimingen i.v.m. het Corona-virus maken weer iets mogelijk voor de groepslessen. In verband de regels voor de verschillende gebouwen waar wij ruimte huren, betekent dit per 1 juni het volgende:

 • Linschoten

  groepslessen in de grote zaal van Het Trefpunt, per 1 juni.

 • Bodegraven

  het Evertshuis blijft in de avonden nog gesloten tot 1 september. Wij zijn op zoek naar een andere locatie., om per 1 juni weer te kunnen starten. Verplaatsing naar een buitenlocatie, of de binnenlocaties in Linschoten of Gouda zijn ook nog mogelijkheden.

 • Gouda

  wij wachten op een nieuw bericht van onze verhuurder Kwadraad. Al voor de corona-crisis stond een verhuizing In de planning op 6 juni. Van de Buurtstee naar het nieuwe wijkgebouw Van Noord, aan de andere zijde van het winkelcentrum Bloemendaal. Tot nu lag men op schema, maar of 6 juni exact kan worden gehaald is nog even spannend.
  De djembe-lesgroepen Gouda zijn al maanden geleden “besteld” om op 6 juni in optocht-vorm (met 1,5 m afstand) al spelend te verhuizen van de Buurtstee naar Van Noord. Wij houden jullie op de hoogte, wanneer wij (naar ik aanneem op de nieuwe locatie) weer vanaf begin juni weer kunnen starten met de groepsles. Zet voor de zekerheid 6 juni, rond het middaguur, in je agenda om mee te doen met de korte trommeloptocht, en welkomstdrankje in Van Noord.

Deel dit: